Ga naar de inhoud

Shirlouette

stomacare

Stomabanden

en ondergoed

Shirlouette maakt stomabanden voor iedereen; voor mannen, vrouwen en jongeren. Stomabanden voor verschillende doeleinden, voor sporten en zwemmen, om dagelijks te dragen, voor de intieme momenten of gewoon om je goed te voelen.

De stomabanden worden gemaakt van jersey of een dikkere dubbel gebreide Punta di Roma, of van een sneldrogende lycra of van kant.

De stoffen zijn er in effen kleuren of in allerlei dessins, de stomabanden kunnen ook voorzien worden van een boxerelastiek of van een verstevigende voering.

Iedereen vindt bij Shirlouette een mooie, fijne en praktische stomaband.

Soorten stomabanden

Dagelijkse stomabanden van Punta di Roma

Onze dagelijkse stomaband voorkomt in alle gevallen het bungelen aan je buik. Ook wordt het opbollen van het zakje door lucht  bij het dragen van een elastische stomaband verminderd. Je stomazakje zal altijd minder zichtbaar zijn dan zonder de band.

 

Welke stomaband is het meest geschikt voor mij?

Dat is echt en persoonlijke keuze. Ben je gewend aan een stomaband van de zorgverzekeraar, maar vind je het vervelend deze band altijd te dragen? Dan zul je de dagelijkse stomaband met een verstevigende binnenvoering het fijnst vinden.

Heb je nog nooit een stomaband gedragen? Dan is een elastische stomaband, gemaakt an een kwalitatieve Punta di Roma , ongetwijfeld jouw favoriet.

Twijfel of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Dan overleggen we samen.

Kanten Stomabanden

Voel je goed in een Kanten band

Voel jij je sinds je een stoma hebt minder mooi? Dat is niet nodig, iedereen kan zich met een stoma mooi en sexy voelen of in ieder geval hetzelfde voelen als voor die tijd. Zie een hoe mooi Kanten Stomabanden kunnen zijn. Ze geven je een veilig gevoel, ze zien er prachtig uit, ze onttrekken je zakje aan het zicht en zitten heerlijk.

Maak je lingeriesetje compleet met Kanten Stomabanden van Shirlouette

Kanten Stomabanden zijn qua stevigheid en steun niet te vergelijken met de andere stomabanden. Ze geven enige ondersteuning maar zijn voornamelijk bedoeld en bestemd als lingerie. Daarbij komt dat de Kanten Stomabanden in veel kleuren te bestellen zijn. Zo vind je altijd wel eentje die bij je setje past.
Stomaband, buikband in prachtig kant met als basis de kleuren wit, creme, vanille etc.

De stomaband, buikband wordt van dubbel elastisch kant gemaakt. Draag daarbij een mooie slip, boxer, string of tanga en je krijgt comfortabele stomalingerie.

stomabanden voor zwemmen-sporten-sauna

Deze stomabanden gemaakt van een sneldrogende lyrca stof en kunnen al dan niet met een verstevigende voering worden besteld. De ongevoerde versie geeft minder stevigheid, maar verbergt het zakje op een nette manier. De gevoerde versie zit steviger en geeft een groot gevoel van veiligheid. Ze zijn in diverse kleuren en uitvoeringen te bestellen.

Zoek een mooie effen of een bewerkte band uit en eventueel een boxershort elastiek om de band nog meer een eigen look te geven. Kies jouw soort stomaband uit in onze webshop.

Het maakt niet uit welke stomaband je uitzoekt

De dagelijkse stomaband wordt altijd gemaakt van een mooie kwaliteit jersey of een super kwaliteit Punta di Roma en ze kunnen (bijna) allemaal met of zonder een verstevigende voering worden besteld. De ongevoerde versie geeft minder steun en stevigheid, maar verbergt wel het zakje op een mooie manier. De gevoerde versie zit steviger.

Zoek dus een mooie effen of bewerkte band uit en eventueel een boxerelastiek om hem helemaal naar jouw wens te maken.

Wat je ook kiest, alle stomabanden van Shirlouette worden exclusief met de hand gemaakt.

stomaslips

Stoma ondergoed

Zelfverzekerd door het leven

Sinds kort hebben wij een ondergoed collectie van Bellawear, Comfizz en Corsinel toegevoegd aan ons assortiment.

Slips voor vrouwen & heren die een stoma dragen, incontinent zijn of een buikoperatie hebben ondergaan.

Deze mooie ondergoed collectie helpt om jouw stoma te verbergen én je extra steun te geven. Slips waarin je je zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Kieswijzer: welk product is geschikt voor mij?

Weet je niet goed welk product geschikt is voor je? Met de  kieswijzer ontdek je het meteen.

Klik hier op de link en je krijgt uitleg over de 3 verschillende steunlevels.

zijn er nog vragen?

Stomabanden zijn te bestellen in onze webwinkel