Ga naar de inhoud

Shirlouette

Erkend leverancier

SEMH

Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen

De S.E.M.H. is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars eisen opstelt, waaraan de leveranciers moeten voldoen.

Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan deze kwaliteitseisen voldoen. Klik op de button voor het certificaat om te zien of wij voldoen aan deze eisen.

(toont certificaat in een nieuw venster)

Klachtenafhandeling Shirlouette Bodywear & MammaCare

Wij hechten veel waarde aan goede service en kwaliteit. En vinden het heel belangrijk dat je tevreden bent over het product en/of advies. Maar mocht je ondanks onze goede zorgen niet helemaal tevreden zijn over de door ons geleverde producten of advies, neem dan altijd contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen, het voor je op te lossen.

In alle andere gevallen leggen wij het product voor ter beoordeling aan onze leverancier. Als de leverancier uitsluitsel geeft, nemen wij weer contact met jou op. Mocht je het met de uitspraak van de leverancier niet eens zijn, dan kun je je klacht schriftelijk voorleggen aan een onafhankelijke klachtencommissie, erisietmisgegaan.nl

Ben je ontevreden over een onvolledig of incorrect advies door één van onze mammacare adviseuses van Shirlouette, dan kun je deze klacht ook voorleggen aan de klachtencommissie.

Postbus 3045
760 DA Soest