Ga naar de inhoud

Shirlouette

Onze werkwijze

Om garant te staan voor jouw privacy werken wij alleen op afspraak voor het aanmeten van een borstprothese en passen van lingerie en badmode.

Er is dan alle tijd voor persoonlijke aandacht en een vakkundig en eerlijk advies. Tijdens een kopje koffie en of thee zal jouw medische achtergrond en wensen besproken worden.

Neem gerust je partner of familielid mee tijdens jouw bezoek voor een eerste aanmeting.

Borstprothese aanmeten

Nadat je een afspraak hebt gemaakt gaan we stapsgewijs verder. Je bent van harte welkom in onze winkel in Beuningen.

Naar de winkel

Wij zijn gevestigd in het centrum van Beuningen aan het Julianaplein 101.

De winkel is goed bereikbaar per fiets (neerzetten voor de winkel), openbaar vervoer (nl – Reisplanner OV & e-tickets trein, bus, tram, metro & veer) en de auto. Parkeren kun je het beste op het Amaliaplein doen. Je loopt zo het centrum in van Beuningen. Denk wel aan de blauwe parkeerschijf!

Ben je niet in staat om naar de winkel te komen dan behoort een huisbezoek tot de mogelijkheden.

Samen op zoek naar de juiste oplossing

Tijdens een kopje koffie of thee zal jouw medische achtergrond en wensen besproken worden.
Wat dien je mee te nemen voor een eerste afspraak?

  • Machtiging van de arts of mammacare verpleegkundige
  • Verzekeringspasje of bewijs
  • Legitimatiebewijs

Vervolgens gaan we samen met jou op zoek naar één of meerdere BH’s waar jij je prettig in voelt. Daarna gaan we de borstprothese passen. Hebben wij de juiste borstprothese voor je op voorraad? Dan krijg je deze meteen mee naar huis. In een enkel geval moeten we de prothese voor je bestellen. Wij doen ons best om die dan binnen 48 uur in huis te hebben.

Vergoeding borstprothese

Wij zijn gecertificeerd en hebben met alle zorgverzekeraars een zorgovereenkomst. Dit betekent dat wij voor jou de borstprothese
rechtstreeks kunnen declareren.

De borstprothese valt in de wettelijke basisverzekering en wordt volledig vergoed door je zorgverzekeraar mits je door je eigen risico heen bent. Je hebt recht op een nieuwe prothese als jouw prothese niet voldoet of als de termijn, welke je verzekeraar hanteert, is verstreken. Meestal is dit eens per jaar of eens per 2 jaar.

Vergoeding lingerie en badmode

Er zijn verzekeraars die extra’s vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Te denken valt aan prothese lingerie, badmode, cleanser of een zwemprothese.
Klik hier voor een overzicht voor het aanvullend pakket per verzekeraar.

Shirlouette-winkel