Ga naar de inhoud

Shirlouette

Prothese badmode

zonnen en zwemmen in stijl

Badmode waarin je zelfverzekerd kunt stralen op het strand of zwembad, is onmisbaar. Niet alleen mag het mooi en trendy zijn maar vooral belangrijk dat je hier comfortabel in kunt bewegen. Bij Shirlouette heb je volop keuze in divers modellen. Wij hebben prothese badpakken, bikini’s en tankini’s in zomerse kleuren voorzien van prothese hoesjes voor optimale steun. Verder verkopen wij pareo’s en bijpassen tunieken.

Waarom prothese badmode en geen gewone badmode?

Alle badmode bij Shirlouette is voorzien van prothese hoesjes of een geïntegreerde BH in jouw badpak of tankini om jouw prothese stevig op haar plaats te houden. Het hoger gesneden decolleté zorgt voor een veilig gevoel. De schouderbanden zijn meestal breed en verstelbaar.

De meeste badpakken hebben plooitjes aan de voorzijde en zorgen voor een “slimming effect” en laten je taille mooi slank tot uiting komen.

Kan ik zwemmen met mijn prothese of heb ik een zwemprothese nodig

De siliconen prothese is bestand tegen chloor en zeewater. Dus je kunt er prima mee zwemmen. Er zijn ook zwemprothese verkrijgbaar bij ons.
Ook voor wanneer je vaak zwemt is een zwemprothese een heel goed alternatief. Voordeel is dat deze minder zwaar is, hol van binnen en geeft een goede waterdoorstroming.

Ga je graag naar de sauna in badkleding? Kies dan voor een textiel prothese. Zowel de siliconen prothese als de zwemprothese zijn niet geschikt voor de hoge temperaturen in een sauna.

Wordt prothese badmode en een zwemprothese vergoed door de zorgverzekering?

Naast de basisverzekering hebben veel mensen ook een aanvullende zorgverzekering afgesloten. Sommige verzekeraars vergoeden via deze verzekering voor een bepaald bedrag ook badmode en/of een zwemprothese. Informeer van tevoren bij jouw zorgverzekeraar of het vergoed wordt.

HEB JE VRAGEN OF WIL JE GRAAG EEN PASMOMENT?

Meer badmode vind je in onze webshop