Hoe ga ik te werk?

Na contact per telefoon of mail, nodig ik je uit voor een afspraak. In overleg vindt onze eerste afspraak bij mij in het atelier te Beuningen of bij jouw thuis plaats. Ik zorg voor een presentatie map waarin allerlei voorbeelden van lingerie te zien zijn. Tevens liggen er mooie stoffen en accessoires gereed.

Stap 1

We bespreken eerst jouw lingerie wensen en wat ik voor je zou kunnen betekenen. Aan de hand van mijn presentatie map kiezen we het juiste model uit. Je kan ook zelf een foto meenemen. Ik zal je allerlei stoffen laten zien en voelen. Momenteel is er keuze uit een 10-tal stoffen.

We beginnen met het opnemen van jouw lichaamsmaten. Dit gebeurt altijd over een beha en slip die je op dat moment aan hebt. Ook kijken we of er verschil is in borstmaten. Het opnemen van je maten zal ongeveer 1 uur duren. Voor dames met een prothese beha of stoma ontwerp is iets meer tijd nodig.

Daarna plannen we de pasbeurt (zie stap 2) en wordt de levertijd en prijs afgesproken. Na akkoord zet ik het ontwerpen van jouw nieuwe lingerie set meteen in gang. Er zal een aanbetaling van 50 euro gevraagd worden.

Stap 2

De afspraak voor het passen van jouw nieuwe lingerie vindt ongeveer 3 weken na Stap 1 plaats. Indien nodig bekijken we of er eventuele aanpassingen nodig zijn. Ik streef naar perfectie! Daarna ontvang je binnen een week jouw bestelling!

Heb ik jouw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met me op.