How fragile we are…..

posted in: Persoonlijk | 0

Kwetsbaar en sterk 

Normaal gesproken deel ik op Instagram en FB alleen maar foto’s van mijn lingerie passie.

Maar dit is anders. En waarom? De torso op de foto vertelt een verhaal. Mijn persoonlijke verhaal. Wie ik ben, wat mij naast mijn liefde voor lingerie verder bezighoudt maar ook wat mij is overkomen. Ziek zijn.

Vorig jaar ’17 heb ik de diagnose borstkanker gekregen. Na een heel vermoeiende en verdrietige tijd vol ongeloof heb ik mij er doorheen weten te worstelen. Het was een strijd waarvan ik niet zeker wist of ik het zou overleven. Ik wilde maar één ding… die ziekte overleven. Vandaag de dag, ik ben er en daar ben ik méga dankbaar voor. En ja, het gaat goed met me 🙂 Ik kan weer genieten zelfs ook van lingerie.

Vandaag mocht ik mijn cadeautje ophalen. Een gipsafdruk van mijn torso! Jantien (Jantien’s art) kon al haar creativiteit kwijt in dit kunstwerk. Dat is het zeker, een bijzondere vorm van lichaamskunst. Met een stukje kant- en kleurwens heb ik Jantien gevraagd een borstafdruk te maken. En als je aan mij vraagt hoe ik naar mijn kunstwerk kijk? Vol liefde. Ik heb een tastbare herinnering en dat voelt goed.

Mijn passie voor Shirlouette, maken van lingerie, heb ik weer opgepakt. Wel met een extra aanvulling op mijn CV; ervaringsdeskundige. Inmiddels is de eerste beha voor mijzelf na de operatie een feit.

Hoe bizar kan het leven lopen, toch?

Wil je meer van Jantien’s art zien? Kijk dan zeker eens op haar site www.jantiensart.nl.

Liefs,

Shirley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borstafdruk met kant afgewerkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo puur en kwetsbaar….