Mijn naam is Shirley de la Croix en sinds 2013 eigenaresse van Shirlouette, lingerie op maat gemaakt. Zoals je hebt kunnen lezen ontwerp en vervaardig ik lingerie op maat voor dames met cup maat A tot en met cup J. Dit gebeurt vanuit mijn atelier in Beuningen in een fijne vertrouwde omgeving. Graag verwelkom ik je hier om je persoonlijke wensen te bespreken. Daar neem ik alle tijd voor je en kan je tevens diverse modellen en stoffen presenteren. Een bezoek bij je thuis (indien je dit prettiger vindt) is altijd bespreekbaar.

Vaak wordt mij de vraag gesteld: hoe ben je op het idee gekomen lingerie te gaan ontwerpen?

Eigenlijk spreek ik uit eigen ervaring hoe lastig ik de aanschaf van lingerie altijd heb mogen ervaren in het verleden. Persoonlijke aandacht vond ik niet altijd aangenaam in een pashokje in een winkel, een maat opmeten was ook niet altijd een succes of de juiste maat was gewoonweg niet aanwezig.

Door mijn handigheid met patronen tekenen en naaimachines ben ik op het idee gekomen lingerie te gaan maken. Mijn passie is ontstaan na het volgen van meerdere cursussen, workshops en veel experimenteren met materialen. Eerst voor mijzelf, later voor anderen. Ik ontdekte dat het ontwerpen en vervaardigen van lingerie een boeiend proces is met veel geduld en creativiteit.

Hoe mooi kan het zijn als ik andere vrouwen kan verblijden met nieuwe lingerie?

Lieve groet,

Shirley de la Croix